Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σωθείτε από την εισβολή των εξωγήινων στο Greyhill Incident της Refugium Games (trailer)

Η Refugium Games και η Perp Games ανακοίνωσαν το story-driven survival horror, Greyhill Incident που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC, μέσω Steam στα μέσα του 2023.

Το Greyhill Incident μεταφέρει τους παίκτες στην πόλη Greyhill, στα μέσα της δεκαετίας του 90. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, είναι ο Ryan Baker ένας κάτοικος που θα έρθει αντιμετώπως με την εισβολή των εξωγήινων και θα πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του με κάθε κόστος. Εξοπλισμένος με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και με ένα ρεβόλβερ, ο Ryan θα αναζητήσει τα αίτια πίσω από την απαγωγή ενός γείτονα του. Η πόλη είναι έντρομη και κανένας δεν τολμάει να μιλήσει, με τον Ryan να είναι αντιμέτωπος ενάντια σε μια άνιση μάχη.

Σύμφωνα με την Perp Games, που έχει αναλάβει την διανομή του τίτλου στις κονσόλες, το Greyhill Incident θα κυκλοφορήσει και σε άλλα συστήματα στο μέλλον.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*