Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Soulframe: Gameplay walkthrough διάρκειας 30 λεπτών από την TennoCon 2023 (trailer)

Η Digital Extremes παρουσίασε ένα gameplay walkthrough διάρκειας 30 λεπτών για το free-to-play action hybrid massively multiplayer online RPG, Soulframe, κατά τη διάρκεια της TennoCon 2023, στο οποίο παρουσιάζονται το σύστημα μάχης και στοιχεία της ιστορίας.

Πρόκειται για ένα fantasy MMO με έμφαση σε μάχες τύπου melee. Επιπλέον η δράση του θα είναι αρκετά πιο αργή σε σχέση με ό,τι μας έχει συνηθίσει το Warframe. Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει πριν καιρό ο director, Steve Sinclair η έμπνευση για τη δημιουργία του κόσμου έχει αντληθεί από το Princess Mononoke και το The NeverEnding Story. Το Soulframe θα έχει ένα τεράστιο, ανοικτού κόσμου hub και ο Sinclair είχε σημειώσει ότι η ομάδα ανάπτυξης θέλει να δώσει βάρος στην εξερεύνηση.


Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε σε ποιες πλατφόρμες, ούτε το πότε θα κυκλοφορήσει το Soulframe.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*