Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Space Invaders: World Defense - Google και Taito συνεργάζονται για ένα νέο AR videogame (videos)

*
Google και Taito ανακοίνωσαν της συνεργασία τους για ένα AR Space Invaders videogame. Ο λόγος για μια έκδοση επαυξημένης πραγματικότητας για το δημοφιλές και ιστορικό παιχνίδι που θα διατεθεί με τίτλο Space Invaders: World Defense. To project θα χρησιμοποιεί εργαλεία της Google, όπως τα ARCore και Geospatial Creator που θα επιτρέπουν σε AR Space Invaders να πετούν στον αέρα πραγματικών τοποθεσιών ανά τον κόσμο. Προς το παρόν έχουμε ένα σύντομο video που δείχνει το είδος της δράσης που θέλουν να προσφέρουν οι δύο πλευρές, αλλά δεν έχουμε κάτι παραπάνω στα χέρια μας.



Προς το παρόν και το επίσημο site του game έχει ελάχιστες πληροφορίες, όπως την ημερομηνία κυκλοφορίας που είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι και ένα promotional video που μπορείτε να βρείτε στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*