Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Speedrunner γίνεται ο τρίτος που ολοκληρώνει σε απίστευτο χρόνο το Super Mario Bros. (video)

Με στόχο την πρωτιά στο Super Mario Bros. ετοιμάζεται ο speedrunner Nebula_Composer, καθώς είναι ο τρίτος που καταφέρνει να ολοκληρώσει το Super Mario Bros. σε λιγότερο από 4 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα.

Κατά την απόπειρα του για το ρεκόρ, ο Nebula_Composer στο τρίτο δωμάτιο του 8-4, κατάφερε να βρίσκεται σε χρόνο 4:54.948, κατορθώνοντας μια εξαιρετική διαδρομή στο water section του παιχνιδιού. Δυστυχώς για τον ίδιο έμεινε μια ανάσα μακριά από το παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς για τέσσερα frames από σφάλμα στις εντολές του στοίχησε την απόλυτη νίκη. Ο Nebula_Composer γνωρίζοντας τα πιθανά λάθη, είναι ακόμα ικανός να προσπαθήσει ώστε να καταρρίψει τα ρεκόρ των Niftski και Miniland, που διατηρούν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*