Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Speedrunner ολοκληρώνει στο 100% εννέα 3D Mario games σε 44 ώρες!

*
Ένας speedrunner κατάφερε να πετύχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ, αφού ολοκλήρωσε στο 100% τους εννέα διαφορετικά 3D Mario games μέσα σε 44 ώρες. Ο ίδιος ο KingJ δήλωσε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού πως κατά καιρούς (τα τελευταία 6-7 χρόνια) έχει δοκιμάσει πάρα πολλές εναλλακτικές στα speedruns του σε διάφορες κατηγορίες και στις 28 Μαϊου τα κατάφερε να τερματίσει πολλά και ξεχωριστά challenges (όπως τα 3D Mario 602 και 3d Mario 1862 challenges). Τόνισε ακόμη πως ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος και δεν ένιωσε κούραση, ύπνο ή πείνα, μιας και οι προηγούμενες απόπειρες τον είχαν φέρει αρκετά κοντά στις ίδιες συνθήκες. Ο speedrunner ανέφερε πως όλο αυτό είναι αποτέλεσμα μιας δουλειάς 4 και πλέον ετών και το αποτέλεσμα τον επιβράβευσε. Μπορείτε να δείτε το σχετικό tweet του στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*