Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Speedrunners του Mario Kart 64 ανακαλύπτουν νέα παράκαμψη μετά απο 27 χρόνια (video)

*
Έχουμε δεί σε ανάλογα νέα στο παρελθόν, σε τι άκρα μπορεί να φτάσει η κοινότητα των speedrunners σε ορισμένα παιχνίδια, και αυτή του Mario Kart 64 δεν αποτελεί καμία εξάιρεση. Ο Speedrunner, Forest64, ανακοίνωσε ένα τεράστιο shortcut στην πίστα Bowser’s Castle του Mario Kart. Σε αυτό, ανακάλυψε ένα σημείο σε έναν συγκεκριμένο τοίχο, ο οποίος πρέπει να χτυπηθεί απο συγκεκριμένη γωνία χρησιμοποιώντας Mushroom boost, για να κόψει μεγάλο μέρος του χάρτη. Η ανακοίνωση αυτή έκανε την κοινότητα να θέλει να την αναπαράγει, με έναν παίκτη να το καταφέρνει πρόσφατα, δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση. Ο Forest64 μπόρεσε να εκμετταλευτεί αυτό το bug μετά απο 200 ώρες παιχνιδιού, ενώ ο Christian C. κατάφερε να τον ρίξει απο το βάθρο του κατά ένα δευτερόλεπτο, μόλις δύο ημέρες μετά.

Στις 4 Απριλίου, παρά όλο τον “ντόρο” με το shortcut, ο Speedrunner Beck Abney, κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των leaderboards χωρίς να χρησιμοποιήσει το glitch και μέχρι σήμερα διατηρεί το παγκόσμιο ρεκόρ των 1’49’’38 στο Bowser’s Castle.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*