Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα $45,5 δισ. τα έσοδα της αγοράς video games στην Κίνα

*
H Niko Partners αναφέρει ότι τα εσοδα της κινεζικής αγοράς video games το 2021 ανήλθαν σε $45,5 δισ. Το νούμερο αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση της τάξης του 5% από έτος σε έτος.

Από το παραπάνω ποσό, τα $31,8 δισ. προέρχονται από παιχνίδια για συσκευές iOS και Android και τα $13,7 δισ. από τίτλους για PC.


Ακόμα, σε διεθνές επίπεδο, οι κινεζικές εταιρείες έβαλαν στα ταμεία τους $17,3 δισ. το 2021, ποσό που αναλογεί σε αύξηση 27% από έτος σε έτος.

"Το προηγούμενο έτος οι παίκτες διασκέδασαν με νοσταλγικά και νέα παιχνίδια κατά τη διάρκεια των lockdowns της πανδημίας και επιπλέον βίωσαν τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν στον χρόνο που μπορούν να ασχοληθούν με το gaming", δήλωση η ιδρυτής και πρόεδρος της Niko Partners, Lisa Hanson.

Επίσης, σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων, τα έσοδα από την εγχώρια αγορά, προβλέπεται πως θα φτάσουν τα $55 δισ. ως το 2026. Για το τρέχον έτος, οι εταιρείες της Κίνας αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους από τις διεθνείς αγορές περίπου $26,4 δισ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*