Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 50Hz τρέχουν πολλά κλασσικά παιχνίδια του PS Plus στην Ευρώπη, σύντομα αναβάθμιση στα 60Hz υπόσχεται η Sony

*
Η ανανεωμένη υπηρεσία PlayStation Plus λανσαρίστηκε στην Ευρώπη και μια σειρά από κλασσικά παιχνίδια του PlayStation είναι οι εκδόσεις 50Hz PAL, με τη Sony να υπόσχεται ότι η επιλογή για τα 60Hz θα γίνει σύντομα διαθέσιμη. Η ιστοσελίδα VGC έχει ήδη δοκιμάσει μια σειρά από παιχνίδια που περιλαμβάνονται στον κατάλογο της υπηρεσίας και γενικά μιλώντας, οι εκδόσεις PAL τρέχουν κατά 20% πιο αργά σε σχέση με τις NTSC, λόγω του διαφορετικού ρυθμού ανανέωσης.

Τα Ape Escape, Everybody’s Golf, Jumping Flash, Kurushi, Syphon Filter, Wild Arms και Worms World Party είναι βασισμένα στις εκδόσεις PAL και όλα κάνουν boot είτε με μηνύματα από την Sony Computer Entertainment Europe ή προσφέροντας υποστήριξη για πολλαπλές γλώσσες. Κάποια από αυτά, όπως το Jumping Flash περιλαμβάνουν το patch μέσω του οποίου επιχειρείται η αύξηση του ρυθμού ανανέωσης από τα 50Hz στα 60Hz, όμως δημιουργείται το λεγόμενο ghosting effect καθώς μετακινείται η οθόνη. Όμως third-party games, όπως τα Tekken 2, Mr Driller και Oddworld: Abe’s Oddysee είναι διαθέσιμα τόσο σε έκδόσεις PAL, όσο και NTSC.


Πάντως μέσω του παρακάτω post στο Twitter, η Sony υπόσχεται ότι θα διορθώσει σύντομα την κατάσταση.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*