Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα αστέρια του UEFA Champions League o Kratos, o Atreus και άλλοι δημοφιλείς ήρωες στου PlayStation (trailer)

Το νέο trailer του PlayStation παρουσιάζει δημοφιλείς χαρακτήρες από video games να απολαμβάνουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Ο Joel και η Ellie είναι καβάλα σε ένα άλογο και ρίχνουν τη μπάλα στους ποδοσφαιριστές που αναμένουν. Το Astrobot βοηθάει με το στρίψιμο του νομίσματος, ενώ ο Kratos και ο Atreus παρακολουθούν από τις εξέδρες, με τον τελευταίο να φυσάει το μαγικό του βούκινο.

Σε μια σκηνή που θα μπορούσε να είναι σοκαριστική, ένα πλήθος οπαδών σώζεται από βέβαιο θάνατο, όταν σπάνε τα σκοινιά που συγκρατούν μια γιγαντοοθόνη. Για καλή τους τύχη, ο Peter Parker και ο Miles Morales τους σώζουν τη ζωή συγκρατώντας την οθόνη με τους ιστούς τους.


Σκοπός της διαφήμισης είναι να προωθήσει τη συνεχιζόμενη συνεργασία του PlayStation με το UEFA Champions League που τα τελευταία χρόνια έχει τη μορφή χορηγίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*