Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα πρώτα στάδια ανάπτυξης βρίσκεται το Beyond Good and Evil 2

*
Όπως δείχνουν τα πράγματα, η ανάπτυξη του Beyond Good and Evil 2 συνεχίζει να υφίσταται, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του Insider Gaming η Ubisoft Montpellier βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης.

Οι νέες πληροφορίες της ιστοσελίδας, έρχονται μετά το ρεπορτάζ πως η Ubisoft ξεκίνησε εξωτερικά playtesting το περασμένο καλοκαίρι, για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στην κατοχή του, το Insider Gaming εικάζει πως η Ubisoft έχει ρίξει σιγή ασύρματου, καθώς η ανάπτυξη του παιχνιδιού δείχνει να έχει ξεκινήσει από την αρχή. Όπως αναφέρει, στιγμιότυπα από τα playtesting που έχουν πραγματοποιηθεί έχουν πολλές ομοιότητες με το pre-alpha demo που παρουσιάστηκε το 2018, με αρκετά assets του παιχνιδιού να μην είναι ακόμα στην τελική τους μορφή.

Οι ισχυρισμοί σίγουρα δεν αποτελούν κάτι παράλογο, διότι είχε γίνει γνωστό στο παρελθόν πως η ανάπτυξη του Beyond Good and Evil 2 βρίσκεται σε χάος, έπειτα από την αποχώρηση του πρώην creative director του παιχνιδιού, Michael Ancel.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*