Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια της Atari τα δικαιώματα για 100+ retro game IPs όπως το Bubsy

*
Η Atari έκανε μια μεγάλη επένδυση στο retro gaming, αφού απέκτησε τα δικαιώματα πάνω από 100 παλιότερων σειρών που μεσουράνησαν στα 80s και τα 90s, όπως τα Bubsy και Demolition Racer. Στις εξαγορές περιλαμβάνονται τίτλοι και σειρές που κυκλοφόρησαν για PC και κονσόλες από publishers όπως οι Infogrames και Microprose και Accolade, με την τελευταία να περνάει πλέον ολόκληρη στα χέρια της εταιρείας. Πλήρης λίστα των αγορών δεν υπάρχει, αλλά στην σχετική σύντομη ανακοίνωση της Atari αναγράφονται παιχνίδια όπως τα Bubsy, Demolition Racer, Hardball, 1942: Pacific Air War, F-117A, και η σειρά αερομαχιών F-14. Στόχος της εταιρείας είναι να επεκτείνει το ψηφιακό της portfolio και να εξασφαλίσει ίσως και την κυκλοφορία των παιχνιδιών αυτών σε μια πιο σύγχρονη μορφή (ή σε κάποια συλλογή) στα σύγχρονα συστήματα. Τέλος, δεν αποκλείστηκε και η δημιουργία σχετικού merchandise για τους fans τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*