Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια της Tencent η πλειοψηφία των μετοχών της developer του Dying Light

*
H Tencent πρόκειται να αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών της Techland, που δεν είναι άλλη από τη developer του Dying Light. Τα νέα ανακοίνωσε ο Paweł Marchewka, που ίδρυσε το πολωνικό game studio το 1991. Ο Marchewka θα παραμείνει στη θέση του CEO και η Techland θα διατηρήσει ύπο την ιδιοκτησία της τα υπάρχοντα IPs της αλλά και την ελευθερία της στον δημιουργικό τομέα.

Ο Marchewka πρόσθεσε ότι η εξαγορά θα βοηθήσει την Techland να πραγματοποιήσει το όνειρό της, που είναι να μετατρέψει το Dying Light στο απόλυτο zombie game για όλους τους παίκτες, παρέχοντάς σε όλο τον κόσμο πολλαπλές εκπληκτικές περιπέτειες και ωθώντας τα όρια των solo και online modes σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.


Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Techland είναι το Dying Light 2 Stay Human, που λανσαρίστηκε τον Φεβρουάριο του 2022 και τον πρώτο μήνα πούλησε περισσότερα από 5 εκ. αντίτυπα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*