Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

STALKER 2: Hackers απειλούν να διαρρεύσουν δεδομένα του, τι απαντά η ομάδα ανάπτυξης

*
Ρώσοι hackers απειλούν ότι θα διαρρεύσουν 30GB δεδομένων του STALKER 2. Πρόκειται για μια ομάδα που ανήκει σε μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες του παιχνιδιού, η οποία μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για κάποιοες αποφάσεις της GSC Game World, που βρίσκευται πίσω από την ανάπτυξη του τίτλου. Η ομάδα, που έχει την ονομασία "Vestnik TSS", ανάρτησε αρχικά μια σειρά από εικόνες και προειδοποιεί ότι θα κάνει την απειλή της πράξη αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά της ως τις 15 Μαρτίου.

Κυρίως, η ομάδα απαιτεί από τη GSC Game World να "αναθεωρήσει τη στάση της απέναντι στους παίκτες από τη Λευκορωσία και τη Ρωσία" και να επαναφέρει τη ρωσική γλώσσα στο παιχνίδι. Ήταν σχεδόν ακριβώς πριν από ένα χρόνο όταν η GSC ανακοίνωσε ότι δεν υπήρχε η ρωσική γλώσσα στον τίτλο και δεν θα το πουλούσε στη χώρα αυτή. Έγινε επίσης μια αλλαγή στον υπότιτλο του παιχνιδιού για να αφαιρεθεί ένα ίχνος ρωσικής γραμματικής.


Υπήρξε ακόμα μια απαίτηση από την κοινότητα που στάθηκε στον Discord server του GSC Game World. Εκεί ζητήθηκε η άρση του αποκλεισμού του προφίλ "NF Star" στον επίσημο server του παιχνιδιού, ο οποίος φέρεται να αποκλείστηκε για ασήμαντη αφορμή. Μοιάζει με περίεργη απαίτηση, που προέρχεται από πολιτικές και γεωγραφικές ανησυχίες.

Από πλευράς της, η GSC Game World απάντησε με το παρακάτω tweet.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*