Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

STALKER 2: Νέο trailer, προ-παραγγελίες, εκδόσεις και PC Specs

H GSC World, developer του STALKER 2: Heart of Chornobyl δημοσίευσε ένα νέο trailer για τον τίτλο και ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν ξανά οι προπαραγγελίες. Το trailer ξεκινάει με μια υπενθύμιση ότι η ανάπτυξη του τίτλου πραγματοποιείται στην Ουκρανία. Επιπλέον, υπάρχει η υπόσχεση ότι το λανσάρισμά του θα πραγματοποιηθεί εντός του 2023. Ακόμα, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι απαιτήσεις της έκδοσης για υπολογιστές.

Ελάχιστη Σύνθεση
O/S: Windows 10/ Windows 11
CPU: AMD Ryzen 5 1600X/ Intel Core i5-7600K
8 GB RAM
GPU: AMD Radeon RX 580 8GB, NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
Ελεύθερος χώρος στον δίσκο: 150 GB SSD


Προτεινόμενη Σύνθεση
O/S: Windows 10/ Windows 11
CPU: AMD Ryzen 7 3700X/ Intel Core i7-9700K
16 GB RAM
GPU: AMD Radeon RX 5700 XT 8GB, NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER 8GB, NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11GB
Ελεύθερος χώρος στον δίσκο: 150 GB SSD



Όσοι προ-παραγγείλουν την ψηφιακή Standard Edition θα αποκτήσουν πρόσβαση στο extended campfire content, σε ένα αποκλειστικό όπλο και armour skin αλλά και σε ένα "early bird" multiplayer badge. Ακόμα, υπάρχει και αποκλειστικό περιεχόμενο για τους χρήστες του Steam, που περιλαμβάνει ένα δυναμικό theme, ένα animated avatar και ένα avatar frame.



Η Deluxe Digital Edition περιλαμβάνει το παιχνίδι, τα ίδια δώρα και τις αποκλειστικότητες για τους χρήστες του Steam όπως η Standard Edition και επιπλέον, ένα ψηφιακό art book, το επίσημο soundtrack, ένα έξτρα side quest με storyline ξεχωριστό από το κυρίως σενάριο, μια ενδυμασία και τρία weapon skins για το single-player campaign, δύο ενδυμασίες και τρία weapon skins για το multiplayer.



Η Ultimate Digital Edition περιέχει το παιχνίδι και όλα τα έξτρα που προαναφέρθηκαν. Όμως περιλαμβάνει περισσότερα character και weapon skins, δύο story expansions και το season pass που προσφέρει πρόσβαση σε όλα τα DLCs που θα γίνουν διαθέσιμα μετά το λανσάρισμα.



Ακόμα, θα υπάρξουν τέσσερεις εκδόσεις σε φυσική μορφή. Η Standard, η Limited, η Collector's και η Ultimate.

Η πρώτη περιλαμβάνει το παιχνίδι και τα ίδια δώρα με την αντίστοιχη ψηφιακή για όσους προπαραγγείλουν, συν ένα Steel Book, μια επιστολή από την ομάδα ανάπτυξης, ένα σουβενίρ Zone Permit και ένα πακέτο με αυτοκόλλητα.



Η Limited Edition έρχεται με όλα τα παραπάνω, συν ένα Zone Map, μια αφίσα του παιχνιδιού, faction patches, ένα military token και ένα μπρελόκ- πολυεργαλείο.



H Collector's Edition έχει όλα τα παραπάνω συν ένα art book και μια φιγούρα του STALKER.



Τέλος, η Ultimate Edition έχει ότι και η Collector's, συν ένα Artefact container lamp και ένα Stalker backpack.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*