Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σταματάνε οι δραστηριότητες τη Wargaming, developer του World of Tanks, σε Ρωσία και Λευκορωσία

*
Η Wargaming που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του World of Tanks, ανακοίνωσε ότι σταματάει τη λειτουργία των γραφείων της σε Ρωσία και Λευκορωσία, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία. Σημειώνεται ότι η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Ρώσο Victor Kislyi και εδρεύει στο Minsk, πρωτεύουσα της Λευκορωσίας.

Από τις 31 Μαρτιου οι δραστηριότητες της Wargaming στις δύο αυτές χώρες μεταφέρθηκαν στη δικαιοδοσία της Lesta Studio, που δεν σχετίζεται πλέον με την πρώτη. Η εταιρεία δεν πρόκειται να έχει κέρδη από μια τέτοια κίνηση, αντιθέτω αναμένει ότι η απόφασή της θα συνοδευτεί από ζημιές. Η μετάβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί με γρήγορους ρυθμούς, φροντίζοντας για την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας και υγιεινής του προσωπικού. Την ίδια περίοδο τα live services θα παραμείνουν διαθέσιμα σε Ρωσία και Λευκορωσία και θα διαχειρίζονται από τον νέο ιδιοκτήτη.


Η Wargaming διατηρεί πάνω από 19 γραφεία ανά τον κόσμο, σε Κύπρο, Αυστραλία, Παρίσι, Σικάγο, Guildford και άλλες περιοχές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*