Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Star Citizen: Συγκέντρωσε πάνω από μισό δισ. δολλάρια μέσω crowdfunding

*
Το Star Citizen, έχει τραβήξει μεγάλη ταλαιπωρία και είναι σε έκδοση alpha πάνω από δέκα χρόνια. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει και αυτά που θα θέλαμε και για να λέμε και του στραβού το δίκιο έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει.

Ωστόσο η δημιουργία και η εξέλιξη του παιχνιδιού, έχει καλυφθεί εκτενώς από τα socials και την επίσημη ιστοσελίδα, τον προηγούμενο καιρό, με αποτέλεσμα να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον επενδυτών που είναι στην πλειονότητα τους ιδιώτες. Παρόλα αυτά το 2012 συγκέντρωσε $2 εκατομμύρια μέσω του Kickstarter και άρχισαν τα πράγματα να παίρνουν τον δρόμο τους.


Μέχρι σήμερα το Star Citizen, έχει συγκεντρώσει μέσω crowdfunding $500.075.150 από 4 εκατομμύρια υποστηρικτές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Roberts Space Industries. Μέχρι τον προηγούμενο Νοέμβριο το ποσό έφτανε τα $400 εκατομμύρια.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία, σχετικά με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα η Cloud Imperium Games, έχει ξεκινήσει συζητήσεις, για μάι σειρά από sequels που αφορούν το Squadron 42. Επίσης συνεχίζει να κυκλοφορεί updates για το νέο παιχνίδι, ενώ αποφάσισε να μειώσει τις λεπτομέρειες από το development roadmap.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*