Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Star Wars Outlaws: Άκρως εντυπωσιακό το story trailer, κυκλοφορία τέλη καλοκαιριού

*
Όπως είχε υποσχεθεί, η Ubisoft δημοσίευσε ένα story trailer για το Star Wars Outlaws. Μάλιστα μάθαμε και το πότε θα λανσαριστεί. Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος στις 30 Αυγούστου 2024, για PC, PS5, Xbox Series X και Xbox Series S. Όσοι προπαραγγείλουν θα λάβουν ως δώρο το The Kessel Runner Bonus Pack. Άκόμα, εκείνοι που θα επιλέξουν τη Gold ή την Ultimate Edition θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν την περιπέτεια τρεις ημέρες νωρίτερα και θα αποκτήσουν δίχως επιπλέον κόστος το Season Pass. Σημειώνεται ότι η  Ultimate Edition θα περιλαμβάνει επίσης το “Sabacc Shark Bundle”, το “Rogue Infiltrator Bundle” και ένα ψηφιακό art book.

Τα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια θα μπορούσαν άνετα να προέρχονται από μια ταινία. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που η Empire είναι η απόλυτη κυρίαρχη του γαλαξία και οι τυχοδιώκτες αναζητούν χώρο για να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους. Πρωταγωνιστεί η Kay Vess, μια ακόμα τυχοδιώκτρια, άσσος στο σημάδι και στο πιλοτάρισμα αστρόπλοιων. Λες και βλέπει κανείς τον θηλυκό Han Solo. Ίσως δεν είναι τυχαία και η εμφάνιση του γνωστού από το σύμπαν του Star Wars, Jaba.


H Kay έχει δίπλα της πάντοτε τον Nix, συνεργάτη και προστάτη της. Σκοπός της είναι να βρει την ελευθερία που χρειάζεται για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Ο γαλαγίας είναι γεμάτος ευκαιρίες. Αρκεί να έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε τα πάντα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*