Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Star Wars Outlaws: O narrative director Navid Khavari αναλύει το story trailer και αποκαλύπτει πληροφορίες

H Ubisoft κυκλοφόρησε ένα story trailer για το Star Wars Outlaws, μέσα από το οποίο μάθαμε αρκετά για το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου. Σε ένα δεύτερο video, ο narrative director Navid Khavari προχώρησε σε αναάλυση των όσων παρουσιάστηκαν στο trailer.

Τα πλάνα ξεκινάνε με μια συνάντηση μερικών από τα μεγαλύτερα εγκληματικά συνδικάτα του σύμπαντος του Star Wars, επιβεβαιώνοντας ποια από αυτά θα εμφανιστούν στο παιχνίδι. Εκτός από το Zerek Besh του ανταγωνιστή Sliro, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει επίσης το διαβόητο Hutt Cartel, Crimson Dawn, το οποίο παρουσιάστηκε ως εγκληματική οργάνωση του Darth Maul στο Solo: A Star Wars Story, το συνδικάτο Pyke, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σειρά κινουμένων σχεδίων Clone Wars και το Ashiga Clan, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για το Star Wars Outlaws.


Καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο παίκτης θα μπορεί να συνάπτει και να "ακυρώνει" συμμαχίες με τα διάφορα συνδικάτα, με αυτές τις επιλογές να επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται το σενάριο. Εάν είστε στους ευνοούμενους του συνδικάτου, μπορεί να σας αναθέσουν προσοδοφόρες δουλειές, ενώ η διαφωνία μαζί τους θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιηθείτε. Οι σχέσεις με τα συνδικάτα μπορούν επίσης να επηρεάσουν τους προμηθευτές και ακόμη και τις περιοχές στις οποίες έχετε πρόσβαση σε όλο το παιχνίδι.

Ο Khavari αποκαλύπτει επίσης περισσότερα για την ιστορία της πρωταγωνίστριας Kay Vess, καθώς μεγάλωσε ως κλέφτης στους δρόμους του Canto Bight, του πολυτελούς προορισμού για τζογαδόρους που εμφανίστηκε στο The Last Jedi. Το εγκληματικό συνδικάτο του Sliro, Zerek Besh, εδρεύει επίσης στο Canto Bight, δίνοντας μια υπόδειξη για το πώς η Vess μπορεί να κατέληξε στην κακή του πλευρά.

Βλέπουμε επίσης τον διάσημο κυνηγό επικηρυγμένων Vail, ο οποίος βρίσκεται στα χνάρια της Vess με εντολές από τον Sliro κατά τη διάρκεια των γεγονότων του Outlaw. Παρά το γεγονός ότι είναι ένας "φοβερός αντίπαλος" της Vess, ο Vail φαίνεται στο tariler να έχει έναν βαθμό σεβασμού για τις δεξιότητες και τη φήμη της πρωταγωνίστριας. Γνωρίζουμε επίσης τη Jaylen, μια μορφή μέντορα της Vess, και αυτή που την ενθαρρύνει να σχεδιάσει τη ληστείας της έπαυλης υψηλής ασφάλειας του Sliro.

Εκτός από αυτούς τους πρωταγωιστές, ο Khavari αποκαλύπτει ότι μέρος του παιχνιδιού θα απαιτήσει από τη Vess να στρατολογήσει άλλους παρανόμους για να τη βοηθήσουν με την εν λόγω ληστεία, λέγοντας ότι η Vess δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει μόνη της. Αν και κανένας από αυτούς τους χαρακτήρες που μπορούν να προσληφθούν δεν κατονομάζεται, υπονοείται ότι μπορεί να εμφανίζονται στο story traier. Κατά τη διάρκεια των γεγονότων του Outlaws, η Vess θα έχει ακόμη και την ευκαιρία να συναντήσει τον διαβόητο άρχοντα του εγκλήματος Jabba the Hutt στην εμβληματική αίθουσα του θρόνου του Tatooine.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*