Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Stardew Valley: Η ConcernedApe υποδέχεται τη νέα χρονιά με teaser για ένα καινούργιο event

*
Το στούντιο του Stardew Valley ευχήθηκε καλή χρονιά στους παίκτες του farm simulator με μια νέα ανάρτηση στο X. Η ConcernedApe δημοσίευσε μια εικόνα, η οποία φέρει μια αγελάδα που προμηνύει καλή τύχη για το καινούργιο έτος. Παράλληλα, φαίνεται πως λειτουργεί και ως teaser ενός νέου event, το οποίο ίσως και να είναι κομμάτι του update 1.6.

Πρόκειται για την επόμενη σημαντική ενημέρωση του τίτλου, για την οποία δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Παρόλα αυτά ξέρουμε πως θα φέρει αρκετές προσθήκες στο παιχνίδι, όπως το αντικείμενο Big Chest που θα επιτρέπει την αποθήκευση διπλάσιων αντικειμένων από το συνηθισμένο. Το αν η εν λόγω ανάρτηση στο X κρύβει την ύπαρξη ενός νέου event, μένει να το μάθουμε σύντομα.


Το Stardew Valley κυκλοφορεί για PC από το 2016. Αυτήν την περίοδο, η ConcernedApe είναι απασχολημένη και με την ανάπτυξη του επόμενου τίτλου της με την ονομασία Haunted Chocolatier.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*