Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Starfield Direct: Ανακοίνωση συλλεκτικής έκδοσης, Xbox controller και headset (trailer)

Η Bethesda έκλεισε το Starfield Direct με την ανακοίνωση της Collector's Edition, η οποία θα συνοδεύεται απο ένα βαλιτσάκι φτιαγμένο λεπτομερώς για να μοιάζει με τα κουτιά που χρησιμοποιούν οι αστροναύτες εντός του παιχνιδιού, το οποίο θα περιέχει μέσα ένα έμβλημα καθώς και ένα αληθινό ψηφιακό ρολόι, το οποίο θα είναι ίδιο με το ρολόι που θα φορά ο χαρακτήρας σας μέσα στο παιχνίδι.



Επιπλέον, ο Todd Howard ανακοίνωσε πως η ομάδα του συνεργάστηκε με το Xbox για να σχεδιάσουν και να λανσάρουν ένα νέο limited edition Xbox Controller, εμπνευσμένο απο το Starfield, καθώς και ένα headset, το οποίο φέρει τα ίδια χρώματα και σχέδια με το χειριστήριο. Τα δύο νέα αξεσουάρ είναι άμεσα διαθέσιμα. Το Xbox Wireless Controller - Starfield Limited Edition κοστίζει $79.99, ενώ το Xbox Wireless Headset - Starfield Limited Edition, κοστίζει $124.99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*