Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Starter Pokémon από προηγούμενες γενιές επιστρέφουν στα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet (trailer)

Μέσω ενός νέου trailer για τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet επιβεβαιώθηκε η επιστροφή ενός μεγάλου αριθμού από starter Pokémon. To Game Freak επιβεβαίωσε ότι όλα τα starter Pokémon που λείπουν από προηγούμενες γενιές θα πρόκειται να επιστρέψουν.

Το The Hidden Treasure of Area Zero αποτελείται από δύο μέρη, το The Teal Mask, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, και το The Indigo Disk, που έχει προγραμματιστεί για τον Χειμώνα του 2023.


Φαίνεται ότι τα starters που λείπουν, που είναι ta Chespin, Scorbunny, Chimchar, Totodile, Squirtle, Tepig, Snivy, Rowlet, Treecko, Mudkip και Fennekin, που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες ως μέρος του The Indigo Disk. Αυτά τα Pokémon θα μπορούν επίσης να μεταφερθούν στο παιχνίδι εάν τα έχετε πιάσει σε προηγούμενα παιχνίδια, μέσω του Pokémon Home.

Στο trailer παρουσιάστηκαν επίσης αρκετές νέες κινήσεις που θα προστεθούν στο παιχνίδι ως μέρος του DLC.Το Psychic Noise, το οποίο χρησιμοποιείται από το Gardevoir κατά τη διάρκεια του trailer, προκαλεί ζημιά και αποτρέπει την ανάρρωση του στόχου στον επόμενο, καθιστώντας τη πιθανώς μια εξαιρετικά ισχυρή κίνηση στην ανταγωνιστική σκηνή. Η επόμενη κίνηση, το Upper Hand, χτυπά πριν από το priority move του Pokémon που βρίσκεται στο στόχαστρο. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από τα speed stats κάθε Pokémon, το Upper Hand θα πρέπει να .

Το Thunderclap, το οποίο χρησιμοποιείται από το Raging Bolt, μια νέα έκδοση του Raikou, εκτελείται πριν από την επόμενη επίθεση του στόχου. Τέλος, το Tachyon Cutter είναι μια νέα κίνηση που εγγυημένα "προσφέρει" δύο συνεχόμενα χτυπήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Game Freak

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*