Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Η Roll7 ανακοίνωσε το Rollerdrome (trailer)

Η Private Division και η Roll7, δημιουργός της σειράς OlliOlli, ανακοίνωσαν το Rollerdrome. Πρόκειται για ένα third-person action shooter που θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου, για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (Steam).

Το Rollerdrome συνδυάζει συγκλονιστικές μάχες με συνεχόμενη κίνηση, κάτι που δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία δράσης. Βρισκόμαστε στο έτος 2030. Ο κόσμος διοικείται από πολυεθνικές εταιρείες και οι γραμμές ανάμεσα στην πραγματικότητα και τις επιδόσεις είναι αχνές. Το κοινό παραμένει απασχολημένο με ένα υπερβολικά βίαιο νέο σπορ, το Rollerdrome. Σκοπός των παικτών είναι να αναδειχτούν σε πρωταθλητές του Rollerdrome και να αποκαλύψουν τα μυστήρια που κρύβονται πίσω από τις πραγματικές προθέσεις της Matterhorn Corporation.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*