Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Ημερομηνία για το επόμενο State of Play, αφιερωμένο στο Final Fantasy VII

*
Η Sony Interactive Entertainment, ανακοίνωσε στο τέλος του State of Play του Ιανουαρίου 2024 το επόμενο State of Play, το οποίο θα γίνει σε λιγότερο από μια εβδομάδα, στις 6 Φεβρουαρίου 2024. Το νέο stream θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο Final Fantasy VII Rebirth, όπου η Square Enix υπόσχεται να μας μιλήσει όχι μόνο για το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο sequel, αλλά και για νέα που «δεν θέλουμε να χάσουμε», σύμφωνα με την Shawne Benson.

Υπενθυμίζουμε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου 2024, με τουλάχιστον τρείς μήνες αποκλειστικότητα στην πλατφόρμα. Για περισσότερα νέα σχετικά με το Final Fantasy VII Rebirth, συντονιστείτε στις 6 Φεβρουαρίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*