Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Μια συγκλονιστική εμπειρία VR υπόσχεται το Metro Awakening (trailer)

Στο πλαίσιο του State of Play αποκαλύφθηκε το Metro Awakening. Πρόκειται για ένα story-driven first person adventure, δημιουργημένο αποκλειστικά για συσκευές εικονικής πραγματικότητας. Συνδιάζει εξαιρετική ατμόσφαιρα, εξερεύνηση, μάχες και stealth. Αναμένεται για PS VR2, Steam VR, Meta Quest 2 και Meta Quest 3.

Οι επιζώντες του πυρηνικού Αρμαγεδδώνα προσπαθούν να επιζήσουν στο μετρό της Μόσχας - το τελευταίο καταφύγιο και ο τάφο του πολιτισμού, όπου φαντάσματα και πνεύματα στοιχειώνουν τους ζωντανούς σε αυτό το τεχνητό καθαρτήριο. Είστε ο Serdar, γιατρός και ορθολογιστής, που αντιμετωπίζει με θάρρος το σκοτάδι, την ακρωτηριαστική ακτινοβολία και τις θανατηφόρες απειλές του Μετρό αναζητώντας τη γυναίκα του και τα φάρμακα που τόσο χρειάζεται. Καθώς το θάρρος και η λογική του ωθούνται στα άκρα, πρέπει να μάθει να περπατάει στη γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου, του πνευματικού και του υλικού κόσμου και να ξυπνήσει την οντότητα που θέλει να είναι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*