Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Physint λέγεται ο επόμενος αλα MGS τίτλος του Hideo Kojima (video)

Για το κλείσιμο του State of Play, οι Hermen Hulst (Head of PlayStation Studios) και Hideo Kojima είχαν μια ιδιαίτερη έκπληξη. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Kojima, σε δύο χρόνια θα συμπληρώσει 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο των video games και για να γιορτάσουν το γεγονός, οι PlayStation και Kojima Productions θα συνεργαστούν στο επόμενο πόνημα του έμπειρου δημιουργού.

Το παιχνίδι θα λέγεται “Physint” και θα αποτελεί μια εντελώς νέα IP, ένα παιχνίδι action espionage «επόμενης γενιάς». Οι δύο εταιρείες έχουν ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες για την ανάπτυξη, όμως η ουσιαστική δουλειά θα ξεκινήσει αφότου κυκλοφορήσει το Death Stranding 2: On The Beach και απελευθερωθεί χρόνος και εργατικό δυναμικό από πλευράς Kojima Productions.


Οι δύο πλευρές δηλώνουν αμοιβαία εκτίμηση και τονίζουν την καλή τους συνεργασία εδώ και 30 χρόνια, κάτι που αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη του Physint. Όπως δήλωσε ο Hermen Hulst, θα αξιοποιηθούν κορυφαίες τεχνολογίες προκειμένου να υλοποιηθείτ ο όραμα του Kojima, ο οποίος με τη σειρά του αναφέρει πως «… φυσικά, θα είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι, αλλά θα είναι ταυτόχρονα και ταινία, όσον αφορά την εμφάνιση, την ιστορία, το θέμα, το καστ, την ηθοποιία, τη μόδα και τον ήχο. Με αυτόν τον τίτλο, ελπίζουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια μεταξύ ταινιών και βιντεοπαιχνιδιών».

Δεν υπήρξαν επιπλέον πληροφορίες ή οπτικό υλικό, οπότε αναμένουμε περισσότερα αφότου κυκλοφορήσει το Death Stranding 2: On The Beach αργότερα μέσα στη χρονιά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*