Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Πλούσιο νέο υλικό από το Hogwarts Legacy, κυκλοφορία τέλη του 2022 (video)

Στο νέο State of Play οι Warner Bros. και Avalanche Software μοιράστηκαν πολλές νέες πληροφορίες για το Hogwarts Legacy και αποκάλυψαν πως θα κυκλοφορήσει εντός της εορταστικής περιόδου του 2022. Το λανσάρισμα του τίτλου που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2020 θα γίνει μέσω του νέου label Portkey Games της Warner Bros., το οποίο δημιούργησε για μελλοντικά παιχνίδια του Wizarding World, το σύμπαν του Harry Potter.

Η ιστορία του Hogwarts Legacy θα διαδραματίζεται στα τέλη του 19ου αιώνα, περίπου 100 χρόνια πριν από τα γεγονότα της μυθιστορηματικής σειράς Harry Potter. Το παιχνίδι θα μας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τον δικό μας χαρακτήρα – μάγο και να επεξεργαστούμε πλήρως την εμφάνισή του προτού ενταχθούμε στη σχολή μαγείας Hogwarts απευθείας ως πεμπτοετείς μαθητές. Εκεί θα πρέπει να παρακολουθήσουμε διαφορετικά μαθήματα μαγείας που θα δώσουν στον χαρακτήρα μας χρήσιμες ικανότητες. Θα υπάρχει ένα λεπτομερές skill tree system στο οποίο θα έχουμε την ευχέρεια να κάνουμε level up πολλούς διαφορετικούς τομείς του μάγου μας, κάτι που θα κρίνει το πώς στεκόμαστε στις μάχες.

Ο τίτλος φαίνεται να δίνει πολύ χώρο για εξερεύνηση καθώς όπως είδαμε στο video της παρουσίασης, σχεδόν ολόκληρο το Hogwarts είναι προσβάσιμο από τους παίκτες, ενώ θα είναι δυνατή και η εξερεύνηση των περιοχών που πλαισιώνουν τη σχολή. Όπως επισημάνθηκε θα υπάρχουν και γνώριμα σημεία, όπως το Room of Requirement - που θα προσφέρει στον παίκτη ότι νιώθει πως χρειάζεται περισσότερο (κάτι σαν hub με randomized αντικείμενα) – και το χωριό Hogsmeade. Καθώς περιφερόμαστε στον ανοιχτό κόσμο του Hogwarts Legacy θα συναντάμε εχθρικούς μάγους και παραφυσικές οντότητες που θα μας απειλήσουν.




Το σύστημα μάχης του παιχνιδιού μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε διάφορα spells (ξόρκια) για να επιτεθούμε στους εχθρούς μας και να κάνουμε αποφυγή δικών τους επιθέσεων επιλέγοντας dodge ή κάποιο αμυντικό spell. Θα υπάρχουν όμως και combos από spells που θα αντικατοπτρίζουν το στυλ παιχνιδιού που θέλουμε να ακολουθήσουμε.

Πέρα από όλα τα παραπάνω, στο State of Play είδαμε και το πώς οι διαφορετικές εποχές επηρεάζουν τον κόσμο του παιχνιδιού, αλλάζοντας εντελώς το τοπίο του. Το video διαρκεί 15 λεπτά και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Το Hogwarts Legacy λοιπόν θα κυκλοφορήσει μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. Περισσότερα για τον αναμενόμενο τίτλο περιμένουμε το καλοκαίρι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Avalanche Studios

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Warner Bros. Interactive

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Hogwarts Legacy
    • 16+ pegi 16+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.hogwartslegacy.com/en-us FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8.5

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*