Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σταθερή στη στρατηγική της για την προσθήκη first paty game στο PS Plus η Sony

*
H Sony δεν έχει σκοπό να αλλάξει τη στρατηγική της, σχετικά με το πότε προσθέτει τα παιχνίδια της στο PlayStation Plus. Μιλώντας στο GamesIndustry.biz, ο υπεύθυνος του τμήματος συνδρομών του PlayStation, Nick Maguire είπε ότι η προσθήκη παιχνιδιών στην υπηρεσία όχι στην αρχή του κύκλου ζωής τους είναι κάτι που πάει καλά για τη Sony και η εταιρεία θα συνεχίσει να ακολουθεί αυτή τη στρατηγική.

"Είμαστε ικανοποιημένοι με τη στρατηγική μας. Η προσθήκη τίτλων αργότερα, εντός του κύκλου ζωής τους σημαίνει ότι μπορούμε να απευθυνθούμε σε περισσότερους πελάτες 12, 18, 24 μήνες μετά την κυκλοφορία τους".


Ο Maguire σημειώσε πως εταιρεία έχει διαπιστώσει ότι οι πελάτες είναι ενθουσιασμένοι με τις προσθήκες αυτών των παιχνιδιών, παρόλο που δεν πραγματοποιούνται την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους.

"Για εμάς, αυτό λειτουργεί. Περιστασιακά, θα υπάρχει η ευκαιρία να επενδύσουμε προσθήκες την ίδια ημέρα με το λανσάρισμα, όπως έγινε με το Stray. Όμως η στρατηγική του να κυκλοφορούν τα first party games πρώτα στην πλατφόρμα και μετά στην υπηρεσία είναι κάτι που λειτουργεί και έτσι θα προχωρήσουμε".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*