Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Steam: Επεκτείνεται η εκπτωτική περίοδος με αφορμή στα videogames

*
Με βάση τις αλλαγές που πραγματοποιεί η Valve οι εκπτώσεις κατά το λανσάρισμα παιχνιδιών στο Steam θα μπορούν να έχουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια. Αν κάνετε συχνά αγορές από το Steam θα έχετε παρατηρήσει ότι τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας τους, μπορείτε να αποκτήσετε με έκπτωση 10%. Πλέον, η περίοδος για την οποία θα ισχύει η προσφορά με αφορμή το λανσάρισμα θα είναι δυνατό να επεκταθεί από τις 7 στις 14 ημέρες.

"Αυτή η αλλαγή ανταποκρίνεται σε ένα συχνό αίτημα των game developers και ευθυγραμμίζει περισσότερο τη λειτουργικότητα των εκπτώσεων κατά το λανσάρισμα με την ικανότητα των developers να διαχειρίζονται τις εκπτώσεις στα παιχνίδια που κυκλοφορούν", αναφέρει η ανάρτηση της Valve.


Ακόμα, η Valve αλλάζει τη σχέση που έχουν οι εκπτώσεις κατά το λανσάρισμα παιχνιδιών με τα μεγάλα εκπτωτικά events του Steam.

"Αν το παιχνίδι σας κυκλοφορεί κοντά σε ένα εκπτωτικό event και θέλετε να επεκταθεί η έκπτωσή του κατά το λανσάρισμα σε αυτό το event, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια διάρκεια έκπτωσης λανσαρίσματος έως και 14 ημερών", προσθέτει η Valve.

"Δεν μπορούμε να επεκτείνουμε μια έκπτωση λανσαρίσματος πέραν των 14 ημερών, επομένως, ανάλογα με το πότε κυκλοφόρησε το παιχνίδι σας, είναι πιθανό η έκπτωση λανσαρίσματος του παιχνιδιού σας να λήξει πριν από το τέλος του εκπτωτικού event. Γενικά, δεν μπορείτε να κάνετε έκπτωση εντός 30 ημερών από την κυκλοφορία του παιχνιδιού σας ή μέχρι 30 ημέρες από τη λήξη της έκπτωσης λανσαρίσματος". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*