Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Steam: Νέο ρεκόρ κυκλοφοριών το 2023

*
Το 2023 ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για το Steam, αν κρίνει κανείς από το αριθμό των παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν στην πλατφόρμα της Valve. Σύμφωνα με στοιχεία του SteamDB, το έτος που πέρασε λαναρίστηκαν μέσω του Steam 14.531 video games, σχεδόν 2.000 περισσότερα σε σύγκριση με το 2022. Ο αριθμός αυτό αντιστοιχεί σε 39 τίτλους ανά ημέρα και προφανώς το backlog, των PC gamers μεγάλωσε και άλλο. Το 2010 και το 2019 ήταν οι μόνες χρονιές που δεν σημειώθηκε αύξηση των κυκλοφοριών στο Steam από έτος σε έτος. Η πορεία τους είναι ιδιαίτερα αναοδική από το 2014 και μετά, με αναλυτές της αγοράς να θεωρούν πως αυτό οφείλεται στο Steam Greenlight και στο Steam Direct.

Το νούμερο για το 2023 είναι εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ξεπερνάει το πλήθος των παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν μέσω του Steam την πρώτη δεκαετία λειτουργίας της πλατφόρμας. Όσο για το πως ξεκίνησε το 2024, την πρώτη μέρα έκαναν την εμφάνισή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Valve 36 νέα PC games. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*