Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα emails διαπραγματεύσεων μεταξύ Sony και Microsoft σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard από τη δεύτερη

*
Στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των Η.Π.Α. με τη Microsoft για την εξαγορά της Activision Blizzard, αποκαλύφθηκαν σχετικά mails μεταξύ της δεύτερης με τη Sony. Συγκεκριμένα, ο Phil Spencer του Xbox και ο Jim Ryan του PlayStation, αντάλλαξαν μηνύματα διαπραγμάτευσης σχετικά με το μέλλον των τίτλων της Activision, στην περίπτωση που η εξαγορά της εταιρείας από τη Microsoft λάβει το πράσινο φως.

Όπως επιβεβαίωσε ο Spencer τον Σεπτέμβριο του 2022, η Microsoft πρόσφερε στη Sony συμφωνία παραμονής του Call of Duty στο PlayStation, για αρκετά χρόνια μετά το πέρας της τρέχουσας συμφωνίας της Sony με την Activision. Ο Ryan παραδέχτηκε στο δικαστήριο πως η πρόταση αυτή δεν ικανοποίησε την εταιρεία του, καθώς ήθελε να εξασφαλίσει την παραμονή του franchise για όσο το δυνατόν περισσότερο και μάλιστα με ισάξιο τρόπο (και ταυτόχρονα) με όλες τις άλλες πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφορούν τα μελλοντικά games της σειράς. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η παρουσία τους στις εκάστοτε συνδρομητικές υπηρεσίες (όπως Xbox Game Pass). Συμπλήρωσε δε πως, εφόσον υπάρχουν μειονεκτήματα στις κυκλοφορίες του Call of Duty στο PlayStation, θα είναι σαν να μην κυκλοφορούν καν για την πλατφόρμα.

Σε mail του Ryan στον Spencer, ο πρώτος δήλωσε ότι θα έπρεπε να συζητηθούν ακριβώς τα ίδια θέματα και για τίτλους της Bethesda, την οποία έχει ήδη εξαγοράσει η Microsoft. Σε απάντησή του ο Spencer επανέλαβε πως η Microsoft θέλει να βρει τρόπο να διατηρήσει τη σχέση της Sony με την Activision, όταν όμως ολοκληρωθεί η εξαγορά της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*