Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για το Hot Wheels Unleashed 2

*
Η ύπαρξη του sequel για το Hot Wheels Unleashed από την Milestone φαίνεται να αποκτά σάρκα και οστά, καθώς νέες πληροφορίες διέρρευσαν στην δημοσιότητα σχετικά με το Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged.

Ο διάσημος dataminer, billbil-kun επιβεβαίωσε τις πρόσφατες διαρροές σχετικά με ένα όχημα Hot Wheels με το λογότυπο Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged, αναφέροντας πως ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος σε τρεις έκδοσεις τις Standard, Deluxe και Legendary.

Σύμφωνα με τον billbil-kun, η Standard Edition θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, ενώ όσοι κάνουν προπαραγγελία θα έχουν πρόσβαση στο DLC Rust and Fast. Η Deluxe Edition θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, μαζί με το Season Pass Vol. 1 και τα DLCs Twin Mill, AR All-Star, Speed and Style και Honda Modern Classics. Όσοι προπαραγγείλουν την Deluxe Edition θα αποκτήσουν πρόσβαση στα DLCs Rust and Fast και Unstoppables.


Τέλος, η Legendary Edition θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, μαζί με τα Season Pass Vol. 1 και Season Pass Vol. 2, καθώς και τα DLCs Twin Mill, AR All-Star, Speed and Style, Honda Modern Classics, Highway 35 WR, Monster Trucks, Old but Gold και Mercedes-Benz. Όσοι προπαραγγείλουν την Legendary Edition θα αποκτήσουν πρόσβαση στα DLCs Rust and Fast, Unstoppables, Speed Kings και Just a Scratch.

Το Hot Wheels Unleashed κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC, και αποτελεί μια σημαντική επιτυχία για την Milestone σημειώνοντας πάνω από 2εκ. αντίτυπα σε πωλήσεις και πάνω από 8 εκ. παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*