Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη φάκα μόρτης μου θεωρείται ύποπτος για τις απειλές θανάτου στο Nintendo Live 2024

*
Μετά από πολλαπλές και συνεχείς απειλές κατά των παρευρισκομένων και του προσωπικού που οδήγησαν στην ακύρωση της μεγάλης εκδήλωσης Nintendo Live στο Τόκιο τον Δεκέμβριο του 2023, η ιαπωνική αστυνομία φέρεται να συνέλαβε τον υπεύθυνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Kyoto Shimbun, η αστυνομία έχει συλλάβει έναν άνδρα, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, που συνδέεται με τις απειλές.Οι μόνες λεπτομέρειες που γνωρίζουμε για το άτομο αυτή τη στιγμή, εκτός της σύλληψης, είναι ότι είναι γύρω στα 20 και είναι δημόσιος υπάλληλος στην επαρχία Ibaraki ακριβώς βορειοανατολικά του Τόκιο - όπου θα γινόταν το Nintendo Live 2024. Η αστυνομία δεν έχει ενημερώσει ακόμη σχετικά με το κίνητρο των πράξεών του. Και επειδή ο ύποπτος φέρεται να έστειλε απειλές θανάτου μέσω της φόρμας επικοινωνίας της Nintendo στον ιστότοπό της, κατηγορήθηκε ότι παρεμπόδισε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας.


Ο φερόμενος ως δράστης δημιούργησε προβλήματα στο Mario Kart 8 Deluxe Online Challenge Final Stage, στο Mario Kart 8 Deluxe World Championship 2024 και στο Splatoon 3 World Championship 2024. Η Nintendo είχε δηλώσει τότε ότι θα προγραμμάτιζε εκ νέου τα events, αυτό όμως δεν έχει γίνει ακόμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*