Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη Sony Santa Monica η Bonnie Jean Mah, narrative director της σειράς Gears of War

*
Η πρώην narrative director του Gears of War franchise, Bonnie Jean Mah, ανακοίνωσε την ένταξή της στη Sony Santa Monica, το στούντιο της σειράς God of War. Η ίδια ανακοίνωσε το νέο κεφάλαιο της καριέρας της στο X, δηλώνοντας πως είναι η καινούργια narrative director της Sony Santa Monica, χωρίς να κρύψει τον ενθουσιασμό της για τη νέα της ομάδα.

Η Mah εισήχθη στη βιομηχανία των videogames το 2008, μετά από ένα πέρασμα στην τηλεόραση. Εκείνη τη χρονιά έγινε σεναριογράφος και narrative designer για τα Warhammer 40.000 Space Marine και Warhammer 40.000: Dark Millennium Online. Το 2014 προστέθηκε στο δυναμικό της Black Turk Studios (πλέον γνωστή ως The Coalition) και έγινε narrative manager της σειράς Gears of War. Μετά την ανάπτυξη του Gears 5, άφησε το στούντιο για τη Relic Entertainment, όπου τέλεσε χρέη σεναριογράφου και narrative lead για το Age of Empires 4. Στη συνέχεια επέστρεψε στη The Coalition και έγινε narrative director του Gears of War.


Ύστερα από δύο χρόνια δουλειάς σε ένα μη ανακοινωμένο open world game με την TiMi Montreal (της Tencent), η Mah αποτελεί πια κομμάτι της Sony Santa Monica. Προς το παρόν είναι άγνωστο το project με το οποίο θα ξεκινήσει τη συνεργασία της με το στούντιο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*