Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην έκδοση προηγούμενης γενιάς θα βασιστεί το NBA 2K23 για PC και Nintendo Switch

*
Το NBA 2K23 πρόκειται να λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο και για μια ακόμα φορά οι εκδόσεις για PC και Nintendo Switch δεν θα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με εκείνες για κονσόλες νέας γενιάς. Σε FAQ που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του NBA 2K, ναι μεν η ομάδα ανάπτυξης δηλώνει ότι πολύ θα ήθελε να φέρει στις δύο προαναφερθείσες πλατφόρμες την πλέον ανανεωμένη έκδοση, όμως αυτί δεν θα συμβεί, καθώς η 2K εξετάζει το μέλλον του franchise.

"Προς το παρόν, όλη η προσοχή έχει δοθεί στον να διασφαλιστεί ότι το NBA 2K23 είναι βελτιστοποιημένο για τις νέες κονσόλες (PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S), διαβεβαιώνοντας όσους παίζουν σε άλλες πλατφόρμες, ότι η εμπειρία παραμένει φρέσκια και πρωτοποριακή", αναφέρει η 2K.


Στο εξώφυλλο της Standard Edition του NBA 2K23 θα βρίσκεται ο Devin Booker, ενώ σε εκέινο των συλλεκτικών ο Michael Jordan. Αποκλειστικά μέσω του GameStop θα γίνει διαθέσιμη η WNBA Edition, με τις Diana Taurasi και Sue Bird στο εξώφυλλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*