Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην Embracer Group τα δικαιώματα των The Lord of the Rings και The Hobbit και εξαγορά 6 ακόμη studios

*
Η Embracer Group συνεχίζει να επεκτείνεται και αυτή τη φορά προέβη σε μία πολύ σημαντική κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, πρόσθεσε στο δυναμικό της τη Middle-earth Enterprises, την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα για τα σημαντικότερα έργα του J.R.R. Tolkien, όπως το The Lord of the Rings και το The Hobbit.

Σημειώνεται ότι η Middle-earth Enterprises έχει οικονομικά συμφέροντα σε μια σειρά από επερχόμενες παραγωγέ, όπως η σειρά The Lord of the Rings: Rings of Power του Amazon, που θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, η animated ταινία The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim (Warner Bros), που θα κυκλοφορήσει το 2024 και το παιχνίδι για φορητές συσκευές, The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth (Electronic Arts).


Ταυτόχρονα, η Emracer Group εξαγόρασε τις Bitwave Games, Gioteck, Limited Run Games, Singtrix, Tatsujin, Tripwire Interactive και Tuxedo Labs, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι σταδιακά μετατρέπεται σε γίγαντα της βιομηχανίας των video games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*