Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην ίδια στέγη με τη FromSoftware η developer της σειράς Octopath Traveler

*
Η Kadokawa, ιδιοκτήτρια της FromSoftware, εξαγόρασε το ιαπωνικό studio Acquire έναντι ενός ποσού που δεν αποκαλύφθηκε. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε την Acquire, είναι η developer των Octopath Traveler games της Square Enix, όπως επίσης των σειρών Tenchu, Way of the Samurai και Abiba. Ιδρύθηκε το 1994 και σύμφωνα με την ιστοσελίδα της έχει 148 υπαλλήλους.

"Για να ενισχύσουμε την ικανότητα δημιουργίας IP σε παιχνίδια ως μέρος της επιχειρηματικής στρατηγικής μας, μετατρέψαμε την Acquire Corp. σε θυγατρική που μας ανήκει εξ' ολοκλήρου», δήλωσε η Kadokawa στην τριμηνιαία έκθεση κερδών που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη.


"Με την εξαγορά της εταιρείας, η οποία έχει επιτυχημένους τίτλους με εκατομμύρια πωλήσεις, αναμένουμε να δημιουργήσουμε συνεργασίες με τις υπάρχουσες θυγατρικές μας που σχετίζονται με παιχνίδια, να ενισχύσουμε τις δυνατότητες σχεδιασμού και ανάπτυξης μας σε όλο τον όμιλο και να βελτιώσουμε τα παιχνίδια για κονσόλες".

Για το DLC του Elden Ring, η Kadokawa δηλώνει ότι η δουλειά συνεχίζεται και προς το παρόν δεν είναι δυνατό να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*