Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 11 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το Total War Pharaoh (trailer)

Η SEGA ανακοίνωσε ότι το Total War Pharaoh θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στις 11 Οκτωβρίου. Στις 23 του ίδιου μήνα θα γίνει διαθέσιμη η φυσική έκδοση, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, συνοδευόμενη από extra cosmetic packs και έναν χάρτη, επίσης σε φυσική μορφή. Όσοι προ-παραγγείλουν θα έχουν πρώιμη πρόσβαση το διάστημα 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, με έξτρα cosmetics.

Το Total War Pharaoh διαδραματίζεται στο τέλος της βασιλείας του Φαραώ Μερνεφθά και την πτώση της εποχής του χαλκού. Όσο ο λαός της Αίγυπτου αναζητά τον επόμενο Φαραώ, οι παίκτες θα πρέπει να αναδείξουν τις ικανότητες τους ως ατρόμητοι ηγέτες ενάντια σε επιθέσεις από αντίπαλα στρατόπεδα και φυσικές καταστροφές.


Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις εξής εκδόσεις:

- Τη Standard Edition που προσφέρει το βασικό παιχνίδι στα €59,99.

- Τη Deluxe Edition που προσφέρει το βασικό παιχνίδι, μαζί με το DLC Faction Pack 1 και το επίσημο soundtrack σε ψηφιακή μορφή στα €72,87.

- Την Dynasty Edition που προσφέρει το βασικό παιχνίδι, μαζί με τα DLC Faction Pack 1, Faction Pack 2, Faction Pack 3 και Campaign Pack, καθώς και το επίσημο soundtrack σε ψηφιακή μορφή στα €91,46.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*