Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 13 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Spirittea (trailer)

Η No More Robots και η Cheesemaster Games ανακοίνωσαν πως το life simulation management/detective Spirittea θα λανσαριστεί για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Microsoft Store) στις 13 Νοεμβρίου. Επιπλέον, το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και μέσω του Xbox Game Pass.

Η ιστορία του Spirittea ακολουθεί έναν συγγραφέα που ξεφεύγει στην ύπαιθρο για να καθαρίσει το μυαλό του και να βρει έμπνευση για την επόμενη νουβέλα του. Ωστόσο, καταλάθος πίνει ένα τσάι το οποίο του επιτρέπει να δει το κόσμο των πνευμάτων. Στη περιπέτεια του θα βοηθήσει το κόσμο των πνευμάτων και των ανθρώπων. Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από το Stardew Valley και το Spirited Away.


Δείτε παρακάτω το game showcase του Spirittea:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*