Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 16 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το adventure game Harold Halibut (trailer)

Το adventure game Harold Halibut θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam) στις 16 Απριλίου. Θα ακολουθήσουν, άγνωστο προς το παρόν των πότε, οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One, όπως ανακοίνωσε η Slow Bros. Επίσης, θα προστεθεί στον κατάλογο του Xbox Game Pass. Η ομάδα ανάπτυξης αναφέρει πως για ένα "τυπικό" playthrough θα χρειαστείτε 12 ώρες και για να κάνετε τα πάντα γύρω στις 18.

Έχουν περάσει 250 χρόνια από τότε που το σπίτι σας - ένα διαστημόπλοιο σαν κιβωτό- έφυγε από τη Γη, που ήταν στα πρόθυρα του ψυχρού πολέμου, για να βρει έναν κατοικήσιμο πλανήτη ώστε να διατηρηθεί η ανθρώπινη φυλή.


Είστε ο Harold, ένας νεαρός βοηθός εργαστηρίου για την επικεφαλής επιστήμονα του πλοίου, Jeanne Mareaux. Ενώ οι περισσότεροι από τους κατοίκους του πλοίου έχουν συμφιλιωθεί με τη ζωή που έζησαν στο βυθισμένο πλοίο, η Mareaux εξακολουθεί να εργάζεται ακούραστα για να βρει έναν τρόπο ώστε το πλοίο να φύγει από τον πλανήτη και να βρει ένα νέο, πιο "στεγνό" σπίτι.

Αλλά οι παράξενοι, υπέροχοι και διαφορετικοί άνθρωποι του FEDORA I κρατάνε απασχολημένο και τον Harold... Μέχρι που μια μοιραία συνάντηση βυθίζει τον Harold σε έναν κόσμο που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί - και σε κάτι που μπορεί να κρατά το κλειδί για τα σχέδια της Mareaux.

Θα βοηθηστε τον Harold καθώς εξερευνά έναν ζωντανό ρετρό μελλοντικό κόσμο στην προσπάθειά του να βρει την αληθινή έννοια της λέξης "σπίτι".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*