Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 17 Μαΐου η κυκλοφορία του Outward: Definitive Edition (trailer)

H Prime Matter και η Nine Dots Studio ανακοίνωσαν πως το open-world RPG Outward: Definitive Edition θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC στις 17 Μαΐου 2022. Οι χρήστες που ήδη έχουν αγοράσει το base game και το DLC "The Three Brothers" στις παραπάνω πλατφόρμες θα λάβουν δωρεάν ένα αντίτυπο του Outward: Definitive Edition.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Prime Matter, το Outward: Definitive Edition θα επιτρέψει στους παίκτες να επαναλάβουν το βασικό παιχνίδι μαζί με τα δύο DLC - "Three Brothers" και "The Soroboreans" - με νέο και ανανεωμένο υλικό. Στο ταξίδι τους νέοι και παλιοί παίκτες θα συναντήσουν μοναδικούς και επικίνδυνους εχθρούς καθώς εξερευνούν τα dungeons του μεγάλου αυτού κόσμου.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*