Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 18 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του επετειακού update του Slender: The Arrival (trailer)

*
Η Blue Isle Studios ανακοίνωσε πως το "10th Anniversary Update" του Slender: The Arrival θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store) στις 18 Οκτωβρίου. Με την προπαραγγελία του παιχνιδιού, οι παίκτες θα λάβουν και ένα δωρεάν αντίτυπο του Valley. Έχουν ξεκινήσει ήδη οι προπαραγγελίες για Xbox Series X και Xbox Series S, ενώ στις 19 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν αυτές για PlayStation 5.

Η ανανεωμένη έκδοση του Slender: The Arrival θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα που το αρχικό παιχνίδι 'γίνεται' 10 χρονών. Κάθε λεπτομέρεια του Slenderman, όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης, έχει γίνει render σε εντυπωσιακό επίπεδο με την βοήθεια της Unreal Engine 5.

Τέλος, η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει και ένα νέο chapter: Μια νέα ιστορία όπου ο πατέρας του Charlie Matheson βιώνει το χειρότερο εφιάλτη του.

Δείτε παρακάτω τα δύο νέα trailer για το Slender: The Arrival 10th Anniversary Update:




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*