Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 19 Απριλίου η κυκλοφορία του Winter Ember για κονσόλες και PC (trailer)

H Blowfish Studios και η Sky Machine Studios ανακοίνωσαν πως το stealth sandbox action game Winter Ember θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, GOG) στις 19 Απριλίου. Η έκδοση για Nintendo Switch θα ακολουθήσει αργότερα.

Η ιστορία του παιχνιδιού ακολουθεί τον Arthur, ο οποίος μετά τον θάνατο των γονιών του επιστρέφει να πάρει εκδίκηση. Το πως θα εξοντώσει τους αντιπάλους του είναι στην επιλογή του παίκτη: Είτε να τους βγάλει knock-out ή να τους σκοτώσει. Βέβαια, η κάθε απόφαση θα έχει και ανάλογες επιπτώσεις. Επιπλέον, το Winter Ember θα περιλαμβάνει ένα deep arrow crafting system με πάνω από 30 διαφορετικά είδη βελών για κατασκευή. Τέλος, ο Arthur μπορεί να μάθει πάνω από 70 passive και active skills.

Παρακολουθήστε παρακάτω το νέο trailer του Winter Ember:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Το gameplay του Winter Ember, μου θύμισε κάπως τη σειρά Thief.
      Μακάρι το συγκεκριμένο game να είναι καλό, όταν με το καλό κυκλοφορήσει.

*