Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 19 Μαΐου η κυκλοφορία του Cyber Citizen Shockman (trailer)

Η Ratalaika Games, σε συνεργασία με τις Masaya Games και Shinyuden ανακοίνωσαν πως το Cyber Citizen Shockman θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και Nintendo Switch, στην τιμή των €5,99.

Το Cyber Citizen Shockman κυκλοφόρησε αρχικά για υπολογιστές το 1989 στην Ιαπωνία και αργότερα έγινε διαθέσιμο σε PlayStation 3, PS Vita, PSP, Wii και Wii U, ωστόσο οι εκδόσεις αυτές είναι αποκλειστικά στην Ιαπωνία. Το Cyber Citizen Shockman είναι ένα arcade action platformer, που ακολουθεί τις περιπέτειες των Tasuke και Kyapiko, δύο ανδροειδών παιδιών με την ικανότητα να μεταμορφώνονται σε υπερήρωες, γνωστούς ως Shockman. Σκοπός των δύο ηρώων είναι να αποτρέψουν τα σχέδια του διαβολικού Dark Skull να κατακτήσει την πόλη που ζουν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*