Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 2 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες το Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm (trailer)

H Cornfox & Bros. και η FDG Entertainment ανακοίνωσαν ότι το Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC στις 2 Αυγούστου 2023. Το Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm πρωτοκυκλοφόρησε για Apple Arcade τον Σεπτέμβριο του 2019 και ακολούθησε η αντίστοιχη έκδοση για Nintendo Switch τον Οκτώβριο του 2020.

Τα γεγονότα του Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm διαδραματίζονται χίλια χρόνια πριν εκείνα του προηγούμενου τίτλου και οι παίκτες θα κληθούν σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της Gaia, που είναι γεμάτος μύθους και θρύλους. Ένας νεαρός ιππότης θα πρέπει να φέρει εις πέρας μια εξαιρετικά επίπονη δοκιμασία, καθώς ο Warlock Mesmeroth έχει επιστρέψει ως επικεφαλής του Dark Army. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία είναι να μπορέσει ο πρωταγωνιστής να ενώσεις του Owrus, Gillfolk αλλά και τους άνδρες, ώστε να υπάρχει ελπίδα να σωθεί ο κόσμος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*