Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 23 Αυγούστου το Future Games Show της Gamescom 2023

*
Πολλά νέα trailers και ανακοινώσεις έρχονται στην Gamescom 2023 και μέσω του Future Games Show. Η γνωστή εκδήλωση θα μεταδοθεί και φέτος το καλοκαίρι, την Τετάρτη 23 Αυγούστου, και θα φέρει στη δημοσιότητα για πρώτη φορά νέα παιχνίδια για κονσόλες, PC και συσκευές εικονικής πραγματικότητας. Η μετάδοσή του θα αρχίσει στις 21.00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί μέσω YouTube και άλλων social media, ενώ μια μέρα πριν θα έχει λάβει χώρα το Opening Night Live με τον Geoff Keighley. Η Gamescom 2023 λαμβάνει χώρα από τις 23 έως και τις 27 Αυγούστου στον εκθεσιακό χώρο της Κολονίας με πολλές και σημαντικές παρουσίες, αλλά και επιστροφές μεγάλων εταιρειών του χώρου, όπως η Nintendo. Μένει να δούμε ποιες και πόσες σημαντικές ανακοινώσεις θα έχουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*