Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 23 Μαΐου η κυκλοφορία του Miasma Chronicles για κονσόλες και PC (videos)

H 505 Games και The Bearded Ladies ανακοίνωσαν πως το turn-based tactical RPG, Miasma Chronicles θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 23 Μαΐου 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam και Epic Games Store).

Στο Miasma Chronicles η Αμερική έχει κατακερματιστεί από μία θηριώδη δύναμη, γνωστή ως "Miasma". Πρωταγωνιστής είναι ο Elvis, ένας νεαρός άνδρας που όταν ήταν μωρό οι γονείς του τον έφεραν στον πόλη Sedentary, οι κάτοικοι της οποίας εργάζονται σε ορυχεία. Η μητέρα του τον άφησε υπό την προστασία του ρομποτικού, μεγαλύτερου αδερφού του και του δόθηκε ένα γάντι με το οποίο μπορεί να ελέγχει το Miasma. Τα δύο αδέλφια θα πρέπει να διασχίσουν τη ρημαγμένη γη για να βρουν απαντήσεις. Απαντήσεις που θα αλλάξουν τη ροή της ανθρώπινης ιστορίας.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*