Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 25 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει για PC το Between Horizons (trailer)

Η Assemble Entertainment και η DigiTales Interactive ανακοίνωσαν ότι το 2.5D science-fiction detective adventure game Between Horizons αναμένεται για PC (Steam, GOG) στις 25 Μαρτίου. Στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και Nintendo Switch, δίχως όμως να έχει γίνει γνωστό το πότε.

Το Between Horizons διαδραματίζεται στο Zephyr, το πλοίο της πρώτης γενιάς της ανθρωπότητας καθ' οδόν προς ένα άλλο αστέρι. Αναλαμβάνετε το ρόλο της Stella, η οποία γεννήθηκε στο πλοίο πριν από 24 χρόνια και πρόσφατα κληρονόμησε τη θέση του πατέρα της ως Αρχηγός Ασφαλείας. Ετοιμαστείτε να βυθιστείτε στη συνωμοσία πίσω από το περιστατικό που απειλεί να διαταράξει την κοινωνική τάξη του Zephyr και να ματαιώσει την αποστολή του.


Το Between Horizons είναι μια σύγχρονη περιπέτεια που περιλαμβάνει μια διακλαδισμένη αφήγηση σε έναν ημι-ανοιχτό κόσμο. Η ομάδα της DigiTales έχει εφαρμόσει πολλά από τα μαθήματα που πήρε από το πρώτο της παιχνίδι το Lacuna και αποδεδειγμένες λύσεις σε προβλήματα σχεδιασμού παιχνιδιών για να μεγιστοποιήσει την ικανότητα των παικτών στη διαδικασία διερεύνησης γεγονότων - διατηρώντας παράλληλα τον αυστηρό ρυθμό μιας ουσιαστικής ιστορίας που θα σας ζητήσει να επαναξιολογήσετε την ηθική σας πυξίδα και να πάρετε όλο και πιο σκληρές αποφάσεις καθώς η κατάσταση στο πλοίο ξεφεύγει από τον έλεγχο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*