Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 27 Ιουνίου η κυκλοφορία του Story of Seasons: A Wonderful Life στη Δύση (trailer)

Η XSEED Games και η Marvelous Europe ανακοίνωσαν πως το Story of Seasons: A Wonderful Life θα κυκλοφορήσει σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρώπη στις 27 Ιουνίου 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC, μέσω Steam.

Το Story of Seasons: A Wonderful Life θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη ως standard edition στα €39,99 και σε premium edition στα €49.99, που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι μαζί με ένα notebook 140 σελίδων, stickers, μια αφίσα του παιχνιδιού, δημιουργημένα από τον σχεδιαστή της σειράς, Igusa Matsuyama.

Στο Story of Seasons: A Wonderful Life, οι παίκτες ως αγρότες θα βιώσουν το νόημα της ζωής, αναζητώντας την αγάπη για να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια. Κάθε επιλογή θα βοηθήσει αυτούς και τους απογόνους, να διατηρήσουν τις οικογενειακές αξίες και την κληρονομιά της φάρμας.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*