Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 27 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το Star Ocean: The Divine Force (trailer)

To Star Ocean: The Divine Force, η νεότερη προσθήκη στη δημοφιλή σειρά της Square Enix απόκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας. Πιο συγκεκριμένα, το action-RPG θα γίνει διαθέσιμο στις 27 Οκτωβρίου 2022, για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

Όσοι επιθυμούν κάτι παραπάνω από την αγορά του παιχνιδιού, θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τη Digital Deluxe Edition, που περιλαμβάνει το soundtrack και διάφορα in-game items, όπως armour, accessories και όπλα.


Επίσης, όσοι αποκτήσουν οποιαδήποτε έκδοση του τίτλου από τις 27 Οκτωβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου 2022, θα λάβουν ως δώρο ένα mini game pawn pack, ενώ με την αγορά οποιασδήποτε ψηφιακής έκδοσης, θα κάνουν δικό τους το Blutgang greatsword του Lionheart για τον Raymond και τα Flashing Naglering dual blades για τη Leticia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*