Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 3 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch το Tiny Thor (trailer)

Η έκδοση του 16-bit pixel platformer Tiny Thor για το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσαν η IndieForge και η Asylum Square. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PC μέσω Steam και Epic Games Store.

Η παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν το νορβηγικό βασίλειο της Asgard, μέσα από 30 επίπεδα σχεδιασμένα στο χέρι. Κατά τη διάρκεια των περιπετειών του, ο μικρός θεός θα κληθεί να λύσει δύσκολους περιβαλλοντικούς γρίφους και να τα βάλει με πανίσχυρους αντιπάλους, όπως το Kraken με τα πολλά πλοκάμια και ο διαβόητος Loki. Ωστόσο, καμία πρόκληση δεν είναι πολύ μεγάλη για τον νεαρό ήρωα. Οπλισμένος με το απίστευτο mini-Mjolnir, θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα σε οποιαδήποτε μάχη. Στην πορεία θα αποκτήσει ειδικές ικανότητες, που θα του προσφέρουν δυνάμεις οι οποίες ταιριάζουν στην θεϊκή του φήση.


Τα γραφικά του Tiny Thor έχει δημιουργήσει ο βετεράνος Henk Nieborg (Spyro: A Hero’s Tail, Contra 4, Shantae series) και το soundtrack έχει συνθέσει ο θρυλικός Chris Hulsbeck (Star Wars: Rogue Squadron, Turrican).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*